Wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst?
Stel je deze vraag aan kinderen dan hebben ze ‘gisteren’ iets voor het eerst gedaan. Navenant we ouder worden is het steeds langer geleden dat we iets voor het eerst deden…
Op 2 november is je kans om in één avond een prachtige culinaire WijnReis te maken door Georgië, Azoren, Galicië en Brazilië. Of heb je dat al gedaan?
Ben zal die avond ‘traditionele gerechten in een modern jasje’ uit deze streken bereiden. Ondertussen zal Nel verschillende wijnen uit deze streek schenken; een perfecte mix omdat wijn en spijs samen ‘opgegroeid’ zijn. Extra leuk is dat Nel je wijnweetjes zal vertellen. Wist je dat Georgië het oudste wijnland is; dat er 7000 jaar geleden al wijn werd verbouwd? Of dat 90% van de wijn handmatig geoogst wordt in Galicië omdat het er veel te steil is voor tractors. Of dat de druivenstokken op de Azoren groeien dankzij de warme lavagronden? En dat Brazilië nog niet zo lang geleden toegetreden is als land waar wijn verbouwd wordt?

Leuk dat je 2 november graag bij deze bijzondere WijnReis door Georgië, Azoren, Galicië en Brazilië wilt zijn? We beginnen om 18.30 u, kosten €85,- per persoon, all in. Graag reserveren.

სადღეგრძელო და გემრიელი საკვები 
tostadas y comida saborosa
proost en smakelijk eten