Ben jij een fijnproever en hou je van pure smaken? In de week van 25-27 maart 2020 is de derde landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse.
Wij zijn een van de restaurants die een fantastisch tasting menu met pure smaken en aandacht voor minder zout serveren. Laat je verleiden tot culinaire smaaksensaties bij een van de deelnemende restaurants, of liever nog bij ons!
De Nierstichting Restaurant Driedaagse wordt vertegenwoordigd door restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die:

  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken.
  • met verse en pure ingrediĆ«nten werken en naar het seizoen koken.
  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

Streven is om heel Nederland zoutbewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo teveel zout per persoon. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.