GEWELVENKELDER


PRIVATE DINING & VERGADEREN

 

De gewelvenkelder

Wenst u te vergaderen in een authentieke omgeving met dienstverlening op maat en waar u tussen het werken door heerlijk kunt eten dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze sfeervolle gewelvenkelder kunt u in alle rust vergaderen of feesten. Ook voor private dining is dit een ideale omgeving.
In onze gewelvenkelder kunt u in alle rust met uw gezelschap overleggen. U heeft geen last van andere gasten noch hoeft u bang te zijn dat uw gesprekken elders gehoord worden.

Vergaderen

Vooraf kunt u aangeven wat u wenst. Een grote vergadertafel? Enkel stoelen? Een beamer met scherm? Laat het ons weten wij zorgen dat alles klaar staat voor u met uw gezelschap aankomt. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze wifi.

Voor koffie en thee of welke versnapering dan ook zorgen we graag. Op deze manier kunnen we uw vergadering veraangenamen.

Feestjes

Iets te vieren met vrienden, familie of collega’s? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt zelf voor de invulling zorgen. We zorgen voor drank en indien gewenst voor  lekkere hapjes tot complete (buffet)maaltijden. Vertel ons wat u wenst!

 

Private dining

In gezelschap in besloten kring genieten van een heerlijk diner? In onze privé-ruimte is dat heel goed mogelijk.  Vraag naar de mogelijkheden.

Liever private dining in ons restaurant? Ook dat is mogelijk, vertel ons uw wensen.

Neem contact op