BEKIJK WAT ER NU GEBEURT:

Kerst en zo…

De eerste reserveringen staan al genoteerd... Kerstavond zijn we open vanaf 17.00 u. Kerstdag serveren we feestelijke gerechten vanaf 13.00 u en vanaf 17.30 u. Tweede Kerstdag staan we vanaf 17.00 u voor je klaar. Als je gereserveerd hebt sturen we in december het...

Lees meer

WijnReis je mee?

Wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst? Stel je deze vraag aan kinderen dan hebben ze 'gisteren' iets voor het eerst gedaan. Navenant we ouder worden is het steeds langer geleden dat we iets voor het eerst deden... Op 2 november is je kans om in één avond...

Lees meer

Voedselallergie: vertel het Ben

Het is voor Ben en eigenlijk voor jou ook, heel fijn om vooraf te laten weten wat je niet mag eten. Als Ben het op tijd weet, maakt hij iets speciaals voor je, zodat je het ongemak van je allergie even vergeet.

Lees meer

Ruud Smits in de keuken!

Ruud Smits: Ik vind het leuk om gerechten te creëren die een wauw-effect teweeg brengen. Zo heb ik laatst een tomaat, gemarineerd in een curry, in de chocolade gedompeld. Je krijgt een soort 'trompe l'oeil' op smaakgebied, een smaakexplosie. Sinds ik hier werk denk ik...

Lees meer

Pick-up Service: topmaaltijden voor thuis.

Geen tijd of zin om te koken? Wel zin in een gezonde en lekkere maaltijd? We helpen je graag. Pick-up Service Deze periode kun je bij ons afhalen: Eendenboutje in eigen jus € 4,75. Kalfssukade in eigen jus, 200-225 gram € 6,-. Rundersukade in eigen jus, 200-225 gram €...

Lees meer

Onze nieuwe kaart bestaat uit 10 proeverijtjes!

Of je nu één gerechtje kiest omdat je lekker wilt lunchen of je verlangt er zes omdat je reuze trek hebt of niet kunt kiezen... wij serveren ze met de glimlach. Elk gerechtje kost € 12,-. Waar mag je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan Bouillabaisse, Black Angus sukade...

Lees meer