BEKIJK WAT ER NU GEBEURT:

Voedselallergie: vertel het Ben

Het is voor Ben en eigenlijk voor jou ook, heel fijn om vooraf te laten weten wat je niet mag eten. Als Ben het op tijd weet, maakt hij iets speciaals voor je, zodat je het ongemak van je allergie even vergeet.

Lees meer

Ruud Smits in de keuken!

Ruud Smits: Ik vind het leuk om gerechten te creëren die een wauw-effect teweeg brengen. Zo heb ik laatst een tomaat, gemarineerd in een curry, in de chocolade gedompeld. Je krijgt een soort 'trompe l'oeil' op smaakgebied, een smaakexplosie. Sinds ik hier werk denk ik...

Lees meer

Pick-up Service: topmaaltijden voor thuis.

Geen tijd of zin om te koken? Wel zin in een gezonde en lekkere maaltijd? We helpen je graag. Pick-up Service Deze periode kun je bij ons afhalen: Eendenboutje in eigen jus € 4,75. Kalfssukade in eigen jus, 200-225 gram € 6,-. Rundersukade in eigen jus, 200-225 gram €...

Lees meer

Onze nieuwe kaart bestaat uit 10 proeverijtjes!

Of je nu één gerechtje kiest omdat je lekker wilt lunchen of je verlangt er zes omdat je reuze trek hebt of niet kunt kiezen... wij serveren ze met de glimlach. Elk gerechtje kost € 12,-. Waar mag je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan Bouillabaisse, Black Angus sukade...

Lees meer

Woensdagavond ZwaanDeal

Bij landelijke "deals" blijft er veel aan de strijkstok hangen van de overkoepelende bedrijven. Liever belonen wij onze gasten direct met onze eigen ZwaanDeal. Op een willekeurige woensdagavond kun je bij ons genieten van een ZwaanDeal. . Elke ZwaanDeal-avond is...

Lees meer

Kogels gevuld met kruidnagel-ganache

Ingrediënten: 100 gram room 125 gram pure chocolade 70% 50 gram pure chocolade 50% 50 gram glucose 2 kruidnagels gehakt 50 chocolade kogels om te vullen 200 gram melkchocolade (30%) voor de panade Room en kruidnagel op het vuur, laat dit 20 minuten trekken. Pas op...

Lees meer