BEKIJK WAT ER NU GEBEURT:

Gerechten De Zwaan thuis op tafel!

Gerechten De Zwaan thuis op tafel!

U kunt weer afhalen vanaf vrijdag 20 november. Bestellingen van de reguliere bestellijst zijn ook dan mogelijk Menu week 48 & 49 Prijs is € 29,50 pp Mezze Tabouleh                                                           de mystieke beroemde salade Falafel       ...

Lees meer

wijziging openingstijden

Zondag gesloten Maandag t/m donderdag geopend vanaf 17.00 uur voor diner Vrijdag en zaterdag geopend vanaf 11.00 uur voor lunch en diner

Lees meer
Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Wij zijn ambassadeur van de Dutch Cuisine. Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord...

Lees meer
Durf jij Ben uit te dagen?

Durf jij Ben uit te dagen?

Je kunt Ben vragen jouw lievelingsmaaltijd te bereiden. Hoe? Door dit 2 à 3 dagen van te voren aan te vragen en te vermelden hoeveel personen met je mee eten. Je kunt natuurlijk ook vragen of hij iets wil maken met een bepaald ingrediënt, dat is Ben wel toevertrouwd....

Lees meer
Slow Food

Slow Food

Nee slow zullen we Ben niet snel noemen... maar  als je weet dat de Slow Food Alliantie een netwerk is van koks die zich sterk maken voor good, clean en fair voedsel. Dat ze werken met lokale en duurzame ingrediënten, koken zonder voedselverspilling, bereiden van...

Lees meer
Wij doen mee met de Nierstichting Restaurant Driedaagse.

Wij doen mee met de Nierstichting Restaurant Driedaagse.

Ben jij een fijnproever en hou je van pure smaken? In de week van 25-27 maart 2020 is de derde landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Wij zijn een van de restaurants die een fantastisch tasting menu met pure smaken en aandacht voor minder zout serveren. Laat...

Lees meer
Vastelaovend bij De Zwaan!

Vastelaovend bij De Zwaan!

Traditiegetrouw bouwen we onze brasserie om tot een gezellige kroeg, we zien je graag zaterdag, zondag en maandag! (Vrijdag 21/2 zijn we gesloten in verband met een bedrijfsuitje en dinsdag ruimen we alles op; vanaf 11.00 u op woensdag 26/2 weer welkom) Jao!...

Lees meer
Voedselallergie: vertel het Ben

Voedselallergie: vertel het Ben

Het is voor Ben en eigenlijk voor jou ook, heel fijn om vooraf te laten weten wat je niet mag eten. Als Ben het op tijd weet, maakt hij iets speciaals voor je, zodat je het ongemak van je allergie even vergeet.

Lees meer
Kogels gevuld met kruidnagel-ganache

Kogels gevuld met kruidnagel-ganache

Ingrediënten: 100 gram room 125 gram pure chocolade 70% 50 gram pure chocolade 50% 50 gram glucose 2 kruidnagels gehakt 50 chocolade kogels om te vullen 200 gram melkchocolade (30%) voor de panade Room en kruidnagel op het vuur, laat dit 20 minuten trekken. Pas op...

Lees meer

Truffels vlierbloesemsiroop

Ingrediënten: 125 gram boter 40 gram glucose 250 gram melkchocolade (30%) 30 gram vlierbloesemsiroop 200 gram melkchocolade (30%) voor de panade Cacao poeder Boter luchtig kloppen. Daarna vlierbessensiroop toevoegen en doorroeren. Doe de gesmolten melkchocolade erbij....

Lees meer

Chef aan huis

Heeft u een etentje met vrienden of ontvangt u een zakelijke relatie bij u thuis? Wit u optimaal genieten van het gezelschap? Zonder stress lekker eten en drinken? Dan doen we u een ideaal voorstel!  Arrangementen Voor 4 tot 6 personen organiseren we een 4-gangen menu...

Lees meer