BEKIJK WAT ER NU GEBEURT:

Durf jij Ben uit te dagen?

Je kunt Ben vragen jouw lievelingsmaaltijd te bereiden. Hoe? Door dit 2 à 3 dagen van te voren aan te vragen en te vermelden hoeveel personen met je mee eten. Je kunt natuurlijk ook vragen of hij iets wil maken met een bepaald ingrediënt, dat is Ben wel toevertrouwd....

Lees meer

Slow Food

Nee slow zullen we Ben niet snel noemen... maar  als je weet dat de Slow Food Alliantie een netwerk is van koks die zich sterk maken voor good, clean en fair voedsel. Dat ze werken met lokale en duurzame ingrediënten, koken zonder voedselverspilling, bereiden van...

Lees meer

Reis met ons mee van Lombardije naar Sicilië

Niemand kookt zo lekker als ‘La Nonna’. Recepten worden van generatie op generatie doorgegeven en zo vindt iedereen dat zijn eigen nonna het lekkerste kookt. Het is zelfs zo dat de Italianen in het zuiden niet bereid zijn om een noordelijk recept als risotto te...

Lees meer

In de aanloop naar Pasen: aspergeweekend!

Op 3, 4, 5 en 6 april kunnen wij er geen genoeg van krijgen. Je vindt de heerlijke 'trots van Limburg' dit weekend bij ons in voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht! Oh wist je dat de asperge ook een afrodisiacum is? We hebben het even opgezocht: In de zeventiende eeuw...

Lees meer

Wij doen mee met de Nierstichting Restaurant Driedaagse.

Ben jij een fijnproever en hou je van pure smaken? In de week van 25-27 maart 2020 is de derde landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Wij zijn een van de restaurants die een fantastisch tasting menu met pure smaken en aandacht voor minder zout serveren. Laat...

Lees meer

Thais eten zonder vliegtuig tax?

Kom naar De Zwaan op 20, 21 of 22 maart! De Thaise keuken is verrassend, brutaal en vindingrijk. Gerechten worden zorgvuldig samengesteld zodat alle zintuigen geprikkeld worden: contrasterende smaken gaan samen met geurige aroma’s en veel kleur en textuur. Er wordt...

Lees meer

Nationale week zonder vlees van 9 tot 15 maart

Ben kan bewijzen dat een gerecht zonder vlees geen lege plek op je bord achterlaat maar juist leidt tot een heerlijke, creatieve maaltijd waaraan niets ontbreekt. Veel mensen hebben vooroordelen over vegetarisch eten, het zou saai, smakeloos of lastig zijn. Laat Ben...

Lees meer

Vastelaovend bij De Zwaan!

Traditiegetrouw bouwen we onze brasserie om tot een gezellige kroeg, we zien je graag zaterdag, zondag en maandag! (Vrijdag 21/2 zijn we gesloten in verband met een bedrijfsuitje en dinsdag ruimen we alles op; vanaf 11.00 u op woensdag 26/2 weer welkom) Jao!...

Lees meer

14, 15 en 16 februari Valentijnsmenu

Vier de liefde... Of je die liefde nu voelt voor je ouders, je vrienden of je lief... wees er dit weekend extra dankbaar voor onder het genot van een heerlijk Valentijnsdinner. Ben zal niet aarzelen om met afrodisiaca te koken... misschien wel een van deze:...

Lees meer

Voedselallergie: vertel het Ben

Het is voor Ben en eigenlijk voor jou ook, heel fijn om vooraf te laten weten wat je niet mag eten. Als Ben het op tijd weet, maakt hij iets speciaals voor je, zodat je het ongemak van je allergie even vergeet.

Lees meer

Pick-up Service: topmaaltijden voor thuis.

Geen tijd of zin om te koken? Wel zin in een gezonde en lekkere maaltijd? We helpen je graag. Pick-up Service Deze periode kun je bij ons afhalen: Eendenboutje in eigen jus € 4,75. Kalfssukade in eigen jus, 200-225 gram € 6,-. Rundersukade in eigen jus, 200-225 gram €...

Lees meer