Hotel

Reservations and contact


Informatie

If you have a question or you would like to make a reservation in our restaurant, please fill in this form. Let us know what your wishes are and we will contact you as soon as possible.

Adres: Grote Markt 4
5801BL Venray

Tel:  +31 (0)478 513400

Open:

Monday, Tuesday and Wednesday open 17.00                                                                                                                                                  Thursday – Friday – Saterday – Sunday open 11.00

Date notation: dd-mm-yyyy

Review

Learn more about our hotel and restaurant. Check the reviews.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.95.139.100 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 entries.
Annemie Jans Annemie Jans from Breda wrote on 18 March 2016 at 07:34:
We hebben afgelopen zondag heerlijk gegeten bij jullie. Mijn moeder was 89 jaar geworden en dat is een fijn etentje waard. Verrassende gerechten en zeer smaakvol. Lieve bediening. Kortom: een aanrader!
Lianne Lianne wrote on 23 January 2016 at 22:02:
Gisteren heb ik met een vriendin een voortreffelijke High Tea gehad bij Hotel&Brasserie De Zwaan. Werkelijk fantastisch. Met veel aandacht en uitleg worden heerlijke hapjes met bijpassende thee geserveerd. Hulde aan het hele team ! Dank jullie wel!
Joop de Hoon Joop de Hoon from Horst wrote on 8 November 2015 at 11:48:
zaterdag 7 nov een gezellige avond met een voortreffelijk culinair diner. Prettige en goede bediening en fijne ambiance
Angelique en Wiek Angelique en Wiek wrote on 2 February 2015 at 22:08:
Beste Ben en Nel, We hebben werkelijk geweldig genoten van jullie heerlijke eten. Zeker voor herhaling vatbaar de lazy sunday afternoon. Nogmaals bedankt. Groetjes Angelique en Wiek
Peter Smits Peter Smits wrote on 2 February 2015 at 22:07:
Waarom een lang verhaal als er met liefde en passie gekookt is proef je het terug op je bord kortom geweldig.