mooi gedekte tafel voor een ontspannen avond

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

groente, liever meer dan minder

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

asperge, een heerlijke groente om mee te werken

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

de vis wordt gefileerd

Als Nel het goed vindt is het klaar, zij is altijd eerlijk

(h)eerlijk vegetarisch

wilde zeebaars, elke dag verse vis

OVER ONZE BRASSERIE

Voor een culinaire avond uit of een gezellig lunch kunt u bij ons terecht. We ontvangen u in een ontspannen sfeer zodat u zich snel thuis zult voelen. We serveren eerlijke, pure biologische streekproducten die we met passie en aandacht op een originele wijze bereiden.

Ook voor een kop koffie bent u bij ons welkom, we hebben heerlijke fair trade koffie. Indien de keuken rekening moet houden met een dieet en/of allergie dan zou het fijn zijn dit vooraf kenbaar te maken, zodat dit bij de voorbereidingen meegenomen kan worden.

We verheugen ons erop u te mogen ontvangen en te verrassen!
RESERVEER vóór u komt om teleurstelling te voorkomen.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn we vanaf 17.00 u open. Vrijdag en zaterdag geopend vanaf 11.00 u. Zondag zijn we de gehele dag gesloten.

Denkt u aan private dining: gezellig eten met uw eigen gezelschap vanaf tien personen. Wij staan dan exclusief voor u klaar, het restaurant is enkel voor u geopend. Vraag naar de mogelijkheden, die zijn legio,  op meerdere dagen van de week.  Voor onze hotelgasten hebben wij elke dag een smakelijk diner, wel even aangeven dat u mee eet.

Heeft u allergieën of heeft u dieetwensen, lust u bepaalde producten niet,  informeer ons 24 uur van te voren, zodat we ook voor u heerlijke gerechten kunnen bereiden.  Indien deze informatie niet is doorgegeven en de keuken op de avond zelf wordt geconfronteerd met speciale wensen zal dit extra kosten met zich meebrengen en dit zal in rekening worden gebracht. Alle informatie is welkom, hoe klein en onbetekenend het lijkt. Niets is zo vervelend als dat wat is voorbereidt niet juist blijkt en de keuken opnieuw moet beginnen. Bij een (dieet)wens besteden we alle mogelijke zorg om te voldoen aan deze wens.

 

ONZE MENUKAARTEN

Met regelmaat vernieuwen we onze kaart. We koken met de seizoenen mee; in de zomer zijn onze gerechten licht en fris, in de winter mogen ze iets robuuster van aard zijn. Onze lunchkaartOnze dinerkaart

Met regelmaat vernieuwen we onze kaart. We koken met de seizoenen mee; in de zomer zijn onze gerechten licht en fris, in de winter mogen ze iets robuuster van aard zijn.

Onze keuken staat in het teken van eerlijke en duurzame gerechten. Patron cuisinier Ben Aerts heeft als basis de Franse keuken met een moderne twist met invloeden van de wereldkeukens zoals Thais, Indiaas, Noord Afrikaans, Vietnamees en Nordic. We koken volgens het Euro-Toques principe.Onze filosofie

High-tea
Onze high-tea serveren we in de wintermaanden. Als alternatief kunt u kiezen voor de zgn. peuzelschalen. Wilt u lekker eten met een goed glas bier, een lazy sunday afternoon met een wijn-hapjes combinatie, thema avonden, bijzondere wijnproeverijen, veel is mogelijk. Gelieve 24 uur van te voren te reserveren. 

Wenst u met uw familie of persoonlijke gezelschap te dineren, informeer dan naar de mogelijkheden. Vanaf 10 personen noemen we dit private dining en zit u met uw eigen gezelschap in het restaurant. Zeker nu we toch vaker afstand tot elkaar moeten respecteren is dit een prettige manier om veilig van een leuke avond te genieten. Wij staan dan ook exclusief voor uw gezelschap klaar. Vanzelfsprekend horen we vooraf graag wat uw wensen zijn. 

Wilt u weten hoe onze gasten onze brasserie of hotel hebben ervaren? Neem dan een kijkje in ons gastenboek.Ons gastenboek