mooi gedekte tafel voor een ontspannen avond

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

groente, liever meer dan minder

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

asperge, een heerlijke groente om mee te werken

 

PASSIE VOOR ETEN


BRASSERIE

 

de vis wordt gefileerd

Als Nel het goed vindt is het klaar, zij is altijd eerlijk

(h)eerlijk vegetarisch

wilde zeebaars, elke dag verse vis

OVER ONZE BRASSERIE

Voor een culinaire avond uit of een gezellig lunch kunt u bij ons terecht. We ontvangen u in een ontspannen sfeer zodat u zich snel thuis zult voelen. We serveren eerlijke, pure biologische streekproducten die we met passie en aandacht op een originele wijze bereiden.

Ook voor een kop koffie bent u bij ons welkom, we hebben heerlijke fair trade koffie. Indien de keuken rekening moet houden met een dieet en/of allergie dan zou het fijn zijn dit vooraf kenbaar te maken, zodat dit bij de voorbereidingen meegenomen kan worden.

We verheugen ons erop u te mogen ontvangen en te verrassen!

Op maandag, dinsdag en woensdag zijn wij niet geopend voor de lunch. Op deze dagen kunt u vanaf 17.00 uur bij ons terecht. De overige dagen zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.

ONZE MENUKAARTEN

Met regelmaat vernieuwen we onze kaart. We koken met de seizoenen mee; in de zomer zijn onze gerechten licht en fris, in de winter mogen ze iets robuuster van aard zijn. Onze lunchkaartOnze dinerkaart

Met regelmaat vernieuwen we onze kaart. We koken met de seizoenen mee; in de zomer zijn onze gerechten licht en fris, in de winter mogen ze iets robuuster van aard zijn.

Onze keuken staat in het teken van eerlijke en duurzame gerechten. Patron cuisinier Ben Aerts heeft als basis de Franse keuken met een moderne twist met invloeden van de wereldkeukens zoals Thais, Indiaas, Noord Afrikaans, Vietnamees en Nordic. We koken volgens het Euro-Toques principe.Onze filosofie

Naast ons dineren en lunchen kunt u ook voor bijzondere arrangementen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan onze befaamde high tea, high wine en high beer arrangementen. Onze high-tea wordt alleen in de wintermaanden geserveerd. Als alternatief kunt u kiezen voor de zgn. peuzelschalen. Wilt u lekker eten met een goed glas bier, een lazy sunday afternoon met een wijn-hapjes combinatie, thema avonden, bijzondere wijnproeverijen, veel is mogelijk. Gelieve 24 uur van te voren te reserveren. U kunt uw speciale wensen ook dan kenbaar maken.

Wilt u weten hoe onze gasten onze brasserie of hotel hebben ervaren? Neem dan een kijkje in ons gastenboek.Ons gastenboek