Vier de liefde…

Of je die liefde nu voelt voor je ouders, je vrienden of je lief… wees er dit weekend extra dankbaar voor onder het genot van een heerlijk Valentijnsdinner.
Ben zal niet aarzelen om met afrodisiaca te koken… misschien wel een van deze:
  • Saffraan staat al eeuwen bekend als super afrodisiacum en wordt ook wel het rode goud genoemd omdat het zo kostbaar is. Het zou de doorbloeding verbeteren en daardoor het mannelijk geslachtsorgaan in uitstekende conditie houden. Daarnaast stimuleert saffraan de erogene zones van de vrouw. Om die reden gooide Cleopatra een kopje saffraan in haar bekende melkbaden.
  • Ginseng is de keizer onder de lustopwekkende middelen. Een kopje ginsengthee een kwartier voor het naar bed gaan zou wonderen doen en wordt al eeuwenlang gebruikt in Chinese en Koreaanse tradities. Deze Aziatische wortel zou bij langdurig gebruik het seksueel verlangen verhogen. Niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen. Zo is ginseng als jaren het best verkochte afrodisiacum in de VS onder vrouwen.
  • Chocolade of vrucht der goden. Chocoladedrank was de heilige drank van de Azteken, verbonden aan de vruchtbaarheidsgodin Xochiquetzal. De drank werd alleen door de adel gedronken. Toen chocoladedrank in Spanje werd geïntroduceerd, verwierf het dusdanige faam als afrodisiacum dat vrouwen het stiekem dronken. Inmiddels heeft chocolade een symbolische waarde in vele romantische rituelen.
Op 14 en 15 februari zijn alle tafels bezet.
Op 16 februari ben je nog van harte welkom.