BEKIJK WAT ER NU GEBEURT:

Kogels gevuld met kruidnagel-ganache

Ingrediënten: 100 gram room 125 gram pure chocolade 70% 50 gram pure chocolade 50% 50 gram glucose 2 kruidnagels gehakt 50 chocolade kogels om te vullen 200 gram melkchocolade... Lees meer

Truffels vlierbloesemsiroop

Ingrediënten: 125 gram boter 40 gram glucose 250 gram melkchocolade (30%) 30 gram vlierbloesemsiroop 200 gram melkchocolade (30%) voor de panade Cacao poeder Boter luchtig kloppen. Daarna vlierbessensiroop toevoegen... Lees meer

Chef aan huis

Heeft u een etentje met vrienden of ontvangt u een zakelijke relatie bij u thuis? Wit u optimaal genieten van het gezelschap? Zonder stress lekker eten en drinken? Dan... Lees meer

Kerst Ichi-go Ichi-e!

Dit betekent letterlijk ‘één kans, één ontmoeting’. De Japanners geloven dat één enkele ontmoeting in het hier en nu, heel veel waarde heeft, omdat het door samenloop van omstandigheden... Lees meer

November. Slachtmaand.

Op 24, 25 en 26 november serveren we de bekende gerechten van weleer. Joos Truien, komt uit een gerenommeerde slagersfamilie. Vol verve zal hij je deelgenoot maken van hoe... Lees meer

Openingstijden

Vanaf 1 september: Maandag de gehele dag gesloten. Dinsdag en woensdag geopend vanaf 17.00 uur. Donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur. Vanaf 1 april: Elke dag geopend vanaf... Lees meer

Onze eigen Eet Bon

De Restaurantcadeaukaart (rood) wordt inmiddels weer wel door ons geaccepteerd. Per 1 mei zijn wij met het accepteren van de Dinercadeaubon (zwart) gestopt. Wel kun je mensen blij maken met onze eigen... Lees meer

Venray bloeit!

Er zijn regelmatig leuke activiteiten te beleven in Venray en omgeving. Op de site Venray Bloeit kunt u er alles over... Lees meer

Open sollicitatie

We hebben in de bediening plek voor een of meerdere oproepkrachten. Met name in het zomerseizoen. Aarzel niet en bel voor informatie 0478- 513 400 en vraag naar... Lees meer