PUUR UIT DE NATUUR


FILOSOFIE

PUUR UIT DE NATUUR


FILOSOFIE

PUUR UIT DE NATUUR


FILOSOFIE

PUUR UIT DE NATUUR


FILOSOFIE

Aertse smaken

Ben Aerts is een gedreven kok, die u graag culinair verwent. Hij is geïnspireerd door de Franse keuken en gebruikt invloeden uit de wereldkeuken. Zijn gerechten zijn innovatief en bereid met biologische streekproducten. Ben wordt geassisteerd door zijn sous-chef Rogier en zijn zelfstandig werkende kok Sanne. Samen koken ze volgens het Euro-Toques principe.

De 7 geboden van Ben Aerts:

  1. Mijn gerechten zijn traditioneel en verfijnd.
  2. Ik kook met respect voor de natuur.
  3. Het plezier dat ik in mijn vak heb, proef je op je bord.
  4. De ontdekking en het combineren van ingrediënten en specerijen maakt koken steeds spannend en uitdagend.
  5. Mijn avontuur is het vormgeven van eigentijdse gerechten.
  6. Ik kook vanuit mijn hart, met pure en oprechte smaken.
  7. Ik geloof in de kwaliteit van mijn medewerkers en mijn eigen kunnen.

Bij Edelbrons ambacht en vakmanschap

Proeven:

op de hand krijgt de ham de juiste temperatuur

’s Morgens geoogst, twee dagen later op uw bord

Pastinaak biedt veel mogelijkheden

Bouillons en sauzen uit eigen keuken

We koken volgens het Euro-Toques principe

In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities. Elke lid van Euro-Toques Nederland heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar gemeenschappelijk is de passie, gedrevenheid en vakmanschap. Onze leden bewijzen dagelijks culinair toonaangevend te zijn in een mix van culinaire traditie en vernieuwing op basis van de eerlijke regionale keuken. www.euro-toques.nl

Drogen en roken

 

Geitenkaas rust…

De geitenkaas wordt gerold

Zo zie je ze vaker

Puur genieten

PURE FOOD

Puur en eerlijk koken is de essentie van onze keuken. Grote pannen staan uren op het fornuis te pruttelen voordat we het soepen of sauzen mogen noemen. We zijn trots dat we het keurmerk van Euro-Toques hebben verworven.

DUTCH CUISINE

Wij zijn ambassadeur van de Dutch Cuisine. Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Zij zijn onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen.

SLOW COOKING

Met geduld en aandacht garen pure ingrediënten langzaam tot heerlijke gerechten. Geur, smaak en voedingsstoffen komen optimaal tot hun recht, vlees wordt heerlijk zacht en mals. Tevens zijn wij lid van Slow Food Nederland.

De beste schaal- en schelpdieren

Elke stap zetten we zelf, niets is kant en klaar

Dit wordt een heerlijke soep

Puur uit de natuur

DE VEGETARIËRS BOND

Vegetarisch eten is zoveel meer dan het vlees weglaten of een geitenkaassalade. Met creatief enthousiasme weten we onze vegetarische gasten steeds blij te verrassen. We zijn het enige restaurant in een straal van 30 kilometer die het keurmerk “Gastvrij voor Vegetariërs” mag voeren.